Behandlingsschema och resultat

De flesta patienter som kommer till doktor Ma har svårare fall som inte klarar av att botas i vanlig sjukvård. En TKM diagnos är helt annorlunda än en vanlig västerländsk diagnos.

Akupunktur är ju inget trolleri. Nålarna ger kroppen hjälp till självhjälp, och har sjukdomen långsamt bildats genom åren, så måste man ha tålamod att ge kroppen chans att reparera sig. Det är ju ingen symptombotande som ofta västerländska mediciner. Det är ett äkta återställande av kroppens ursprungliga funktioner.

Dr Ma diagnoserar patienter genom TKMs helhetssyn genom olika pricniper, tung-pulsdiagnos och så vidare, som mest baseras på symptom och tecken, även dem dokurnenterna från vanlig läkare också. Det kan komma från obalans i olika organer eller medianer. De mesta är lever, njurar, lungor, hjärta, mjälte, tjocktarm, magsäck och gallblåsa. Det är inte säkert att det leder till någon patologisk förändring i organen, men organens funktion måste stärkas.

Hur många gånger kan man gå på akupunktur?

För att nå det bästa resultatet, rekommenderas akupunktur behandlingar ofta från 5ggr-10ggr, 1 till 2,3 ggr/vecka, i vissa fall krävs det mer än 10ggr akupunktur behandling, därefter kan det vara bra för patienten att ta 1gång/månad, för uppstod i framtiden.

Örtmedicinen kan ofta vara en bra kombination med behandlingar, som kan ge ännu mera effektivare resultat.

Dr Ma vill gärna besvara eventuella patientens frågor, till exempel behandlingsresultat, kostnad, diagnos, behandlingsschema.

Till sist, ber vi att få välkomna dig, som vår patient.