Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.238.174.191.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
15 inlägg.
Mette Mette från Huddinge skrev den 2023-12-05 kl. 14:09
Hej, jag hade problem med mag/tarm och efter 7 behandlingar har min mage blivet bra igen, detta i kombination med akupunktur samt samt kostråd o örter. Har också fått hjälp med mina sömnproblem. Kan varmt rekommendera doktor Ma.
Gustav Nguyen Gustav Nguyen från Kungsbacka skrev den 2023-03-19 kl. 12:35
Hej, Jag var på behandling hos Dr. Ma p.g.a ansikte förlamning av facial nerv. Vilket gjorde att jag inte kunde stänga mitt ena öga helt, och min mun helt. Behandlingen har hjälpt mig mycket bra och förlamning har successivt försvunnit. Jag kan nu äta normalt, le med min mun och stänga mitt öga. Jag är enormt glad att jag har hittat en behandlingsform som funkar för detta, stort tack kära Dr. Ma! Vänligen Gustav .Nguyen
Maria Holmberg Maria Holmberg från Skarpnäck skrev den 2023-02-10 kl. 21:01
Dr Ma är så fin! Hon hör och ser allt. Jag märker att hon vet exakt vad som ska göras, och var nålarna ska sitta. Litar helt och fullt på henne. Jag vet också att läkning tar tid. Ge den tid och gör som dr Ma säjer. Bara akupunktur hjälper inte. Man måste ändra kost och ta sina örter. Rekomenderar verkligen denna erfarna och kloka kvinna!
Mona Hansen Mona Hansen från Stockholm skrev den 2019-04-15 kl. 15:57
Two years ago I came to dr. Ma more dead than alive, I almost had no place in my body not to ache. I lived all my life with multiple chronic ailments, one harder to bear than the other one. When I met first time dr. Ma I was almost hopeless, no other doctor could help me any longer. I started a treatment consisting of 10 sessions, then I continued systematically a 1 month treatment to maintain and improve my health condition. My stamina has increased, but what is the best is that all those terrible pains have diminished from 10 to 1 or 2 (on the pain scale). The 15 years old sores on my legs had reduced dramatically, and now we try to heal the last two scars. We also work now on my thyroid gland (hypothyroidism); we managed to lower TSH from 49 to 17. The first thing you heal with dr. Ma is your soul, her professional extended competence, her humanity and compassion are boundless, you feel you are not just a body or a number as you can feel everywhere, but you are a whole human, with body, mind and soul. And the most precious gift from dr. Ma is hope, you start love life, you start to dream and hope again! Thank you with all my heart, dr. Ma!
Andy Andy från USA skrev den 2019-03-13 kl. 20:09
Dr Ma's acupuncture treatments have provided invaluable, deep support during several episodes of compromised health over recent years. They helped to keep my immune system strong & enabled me to feel more relaxed & at ease. She combines her broad experience, deep intuition & compassion, caring presence to skillfully address the root of your symptoms/imbalance. I am eternally grateful for her ongoing support & recommend Dr Ma wholeheartedly!
Gunilla Andersson Gunilla Andersson från Norrtälje skrev den 2019-03-05 kl. 13:13
Jag har pollenallergi och får stora problem med svullenhet och värk i bihålorna hela pollensäsongen. Akupunktur och örtbehandling hos Dr Ma har gett mig så mycket lindring! Jag blev fruktansvärt trött av antihistamintabletter, nu behöver jag inte ta dem längre. Gunilla
Rigmor Rigmor från Stockholm skrev den 2019-02-11 kl. 14:11
Jag var hos Dr Ma första gången för 7 år sedan. Jag var förtvivlad då jag och min man ville ge vår dotter ett syskon och hade försökt med 8st IVF utan resultat, jag var då 43 år. Dr Ma sade att det kommer gå bra, det kommer bara ta lite tid. Jag gick hos henne på behandling i ett halvt år. Dr Ma var mycket proffsig och trodde på min kropp. Ett halvt år gick exakt, sedan blev jag GRAVID! med vår idag 6 - åriga andra dotter! Jag är helt säker på att Dr Mas behandling hjälpte mig att bli gravid! Jag har nu varit hos Dr Ma igen och fått behandling för eksem/inflammation på mina händer. Ett eksem som återkommande blommade upp och ingen kortisonsalva eller mjukkräm kunde hjälpa mig till slut. Nu efter 10 gångers behandling och liten justering av kosten har mina händer blivit fina igen och inflammationen verkar utebli! Det är tack vare Dr Mas behandling. Jag är så tacksam för Dr Mas läkarkunskap och fantastiska behandling. Jag rekommender alla med besvär att gå till Dr Ma! Hon är en proffsig läkare och en fantastisk människa: Hon har räddat mig två gånger! Jag är EVIGT tacksam. Mitt varmaste tack till Dr Ma!
Liselott Liselott från Stockholm skrev den 2017-04-26 kl. 17:21
Hade bronkit med slemhosta i 4 år som helt förstörde mitt liv. Dålig sömn och asocialt beteende p.g.a. ständigt hostande. Sökte upp Dr. Ma och vart vänligt mottagen i en lugn miljö. Fick akupunktur, koppning och örter att dricka. Redan efter 2 ggr var sömnen bättre och nu efter 10 ggr sover jag hela nätterna och träffar mina vänner igen. Fick även hjälp med mina magproblem och ischias. Kan varmt rekommendera Dr. Ma. Tack Dr. Ma för att jag har fått mitt liv tillbaka.
Karin Karin från Stockholm skrev den 2016-11-29 kl. 09:41
Jag har försökt bli gravid i flera år och hade gjort 3 IVF-behandlingar som resulterat i många befruktade ägg och många återinföranden men bara en graviditet ,som slutade i missfall, innan jag kom till Dr MA inför min 4 behandling. Jag har gått till henne innan och under behandlingen,för akupunktur- och örtbehandling och resultatet blev 5 befruktade ägg av väldigt god kvalite, 4 som frystes och ett återinfördes och jag är nu gravid i vecka 12 och har fortsatt gå till Dr Ma under de här första 12 veckorna. Jag är säker på att Dr MA hjälpte mig att bli gravid direkt under det här IVF försöket och rekommenderar verkligen andra i samma situation att ta hjälp av henne.
Nora Nora från Stockholm skrev den 2016-11-22 kl. 12:23
Jag var 42 år började med akupunktur och örter hos Dr ma blev gravid från första månade började med behandlingen. Jag rekommenderar värmt Dr ma till alla som försöker och bli gravid. det finns alltid hopp.
Hanna Hanna från Stockholm skrev den 2016-07-26 kl. 16:16
Jag hade svårighet för att bli gravid och fick 2 missfall under 6 år. Jag gjorde också 2 IVF försök innan jag läser om akupunktur. I den första tog de 8 ägg och bara 2 blev befruktad, fick en och den andra gick inte och frysas. I den andra IVF försök tog de 9 ägg och bara 3 blev befruktad, fick en men de andra gick inte och frysas. Efter båda IVF försök blev jag inte gravid. Jag läste om akupunktur för barnlöshet och att det ger bra resultat därför sökte jag Dr. Ma och fick stor hjälp. En månad efter behandlingen fick jag mens utan smärta och kände stor skillnad i min kropp. Andra månaden gjorde jag min tredje och sista IVF försök samt akupunktur. De tog 11 ägg, ALLA ägg blev befruktad och är i bra kvalitet enligt läkare. fick en men de kunde frysa bara 1 av 10 ägg och blev gravid med den som jag fick. Jag rekommenderar att söka Dr. Ma. Hon är proffsigt, väldigt snäll, lugn och flexibel.
cecilia cecilia från stockholm skrev den 2016-05-17 kl. 16:26
Jag var ofrivillgt barnlös och gjorde ivf-behandlig, med resultatet att jag blev gravid med det blev missfall, jag är nästan helt säker på att akupunkturen hos doktor Ma gjorde att jag till slut fick behålla barnet och har nu en dotter på 7år!
Klara Avango Klara Avango från Stockholm skrev den 2016-04-19 kl. 14:00
Jag har länge haft besvär med mina hormoner. Har inte haft mens på flera månader och ibland längre än så. Samtidigt som jag känt mig väldigt obalanserad i kroppen, bland annat mycket svettningar, svullnad, stress och ångest. Sedan jag började mina behandlingar har jag blivit så mycket bättre. Min mens har kommit tillbaka och känner mig som en ny människa. Jag känner mig balanserad och mina besvär har verkligen blivit så mycket bättre. Och detta skedde bara efter några behandlingar. Jag rekommenderar för alla med besvär att besöka Dr Ma.
Anna Anna från Stockholm skrev den 2016-02-17 kl. 20:18
Hej, Jag var på behandling hos Dr. Ma p.g.a hög stress, sjukskrivning från jobbet. Behandlingen har hjälpt mig slappna av, bättre sömn, smärtan i axlar och huvud har försvunnit, min PMS är bättre, min depression i samband med stressen har successivt försvunnit. Jag är enormt glad att jag har hittat en behandlingsform som funkar för detta, stort tack kära Dr. Ma! Vänligen Anna
Fia Fia från Stockholm skrev den 2016-02-15 kl. 13:02
Tack vare Dr Ma´s akupunktur blev jag gravid. Det är vad jag tror i alla fall. Jag skull inte kunna bli gravid alls kom det fram efter stor utredning. Jag hade hört att akupunktur skulle kunna hjälpa och satsade rätt mycket på det. Plötsligt var jag gravid! Rekommenderar att gå till Dr Ma, mycket proffsig och behaglig att ha att göra med. Jag var 41 när jag blev gravid.